• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 21:00

 • Woensdag

  09:00 - 17:00

 • Donderdag

  09:00 - 21:00

 • Vrijdag

  09:00 - 21:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Waarom [ comfort zone ] ?

Toen ik besloot om met mijn salon te gaan verhuizen naar Vaassen betekende dit ook dat ik met een ander merk moest gaan werken, Annayake is namelijk exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Er zijn zoveel verschillende merken op de markt, hoe vindt je dan het juiste merk dat bij je past? Ik ben begonnen met een aantal voorwaarden op te schrijven waar een merk naar mijn mening aan moest voldoen. Zo wilde ik bijvoorbeeld graag een merk dat zo natuurlijk mogelijk te werk gaat en daarnaast ook huidverbeterend werkt. Ook vond ik het belangrijk om een goede ondersteuning te ontvangen, bijvoorbeeld in trainingen.

Een collega attendeerde mij op de producten van [comfort zone] en zo kwam ik hiermee in aanraking. [Comfort zone] is 100 % vegan, dit betekend dat er geen dierlijke stoffen aan toegevoegd zijn. Ook geeft [comfort zone] prioriteit aan het gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong, tot zeer hoge percentages: tot wel 99 %.

Alle producten zijn ontwikkeld en geproduceerd in Italië, bevatten geen parabenen of minerale oliën en zijn vrij van siliconen. Siliconen zijn vervangen door oliën en boters.

Er wordt samengewerkt met verschillende doktoren en wetenschappers, alle formules zijn hierdoor wetenschappelijk onderbouwd.

Sinds 2016 is [comfort zone] een B-Corp-gecertificeerd bedrijf; een nieuw type bedrijf wat er vrijwillig voor kiest te voldoen aan de strengste normen omtrent visie, verantwoordelijkheid en transparantie, en innovatie mogelijk maakt om het leven in de maatschappij en milieu te verbeteren.

Ook streeft comfort zone naar een positieve invloed van juiste voeding, lifestyle en specifieke behandelingen.

Dit alles heeft mij doen besluiten om met dit prachtige merk te gaan werken, ik geloof er in dat deze producten een zeer goed effect zullen hebben op de huid en in combinatie met een goede verzorging thuis verschil kunnen gaan maken!