• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  09:00 - 20:00

 • Woensdag

  09:00 - 17:00

 • Donderdag

  09:00 - 20:00

 • Vrijdag

  09:00 - 17:00

 • Zaterdag

  09:00 - 12:30

 • Zondag

  Gesloten

Creëer je eigen spa moment

Ben je toe aan een beetje ontspanning maar te druk om naar de sauna toe te gaan? Dan is hier de oplossing! Vandaag ga ik je vertellen hoe je zelf een spa moment gewoon thuis kunt ervaren.

Tover je badkamer om tot een heerlijk rustgevende ruimte. Zet een muziekje aan op de achtergrond, steek een geurkaars aan en dim het licht als dit mogelijk is. Laat vervolgens het bad vol lopen en zet een schaaltje met fruit en iets te drinken neer. Je kunt eventueel ook tijdschriften neer leggen om straks te lezen.

Reinig eerst je gezicht en scrub deze vervolgens. Daarna kun je een maskertje aanbrengen en lekker in bad gaan zitten genieten. Neem hier ook goed de tijd voor, sluit je ogen en luister naar de muziek, eet wat fruit en drink voldoende. Vervolgens kun je met een bodyscrub je lichaam gaan scrubben en terwijl je het bad leeg laat lopen dit er weer af spoelen. Was hierna je haren schoon en droog je af.

Nu is het tijd voor een goede verzorging! Breng een bodylotion aan over het lichaam en een dagcrème met eventueel een serum hieronder op het gelaat. Door het water zijn de nagels makkelijker korter te maken, ze zijn namelijk iets zachter geworden. Dit gaan we dan nu ook doen, je kunt lange nagels met een nagelknipper eerst iets korter knippen en vervolgens vijlen. Ook kunnen de nagelriemen opgeduwd worden. Zorg vervolgens dat de nagels vetvrij zijn en breng er een mooie lak op aan, het beste is om eerst een base coat aan te brengen en hierna 2 lagen kleurlak met daar over heen een top coat.

Je hebt nu een heerlijk momentje voor jezelf gehad en dat gewoon in je eigen huis!